Автоцентр-Полтава

{RSS}
{TOPCONTENT}

ТОВ «Автоцентр Полтава», офіційний дилер марки SKODA в Полтавській області вже 14 років, надає якісні послуги з продажу та сервісного обслуговування автомобілів!

У будь-який час, в будь-який день тижня Вам раді допомогти: автомобілі марки SKODA будь-якій комплектації, вигідні фінансові пропозиції покупки довгоочікуваного автомобіля в кредит або лізинг, технічне обслуговування та ремонт - кваліфікований персонал підкаже відповіді всіх цікавлять Вас питань!

«Кожен клієнт важливий для нас!» - головне правило компанії. Для власників автомобілів SKODA діє цілодобова програма лояльності "SKODA24". З програмою підтримки «SKODA 24» в будь-який час доби Ви зможете викликати технічну допомогу, доставку палива або евакуатор.


Ми раді приємно дивувати Вас! Сервісний центр ТОВ «Автоцентр Полтава» пропонує послуги по обслуговуванню як гарантійних, так і не гарантійних автомобілів SKODA.

Завдяки новим технологіям фарбування і рихтування кузова, ми подаруємо нове життя Вашому автомобілю.

Швидко і якісно підготувати Ваш автомобіль до зимового і літнього сезонів - не проблема: широкий вибір зимових та літніх шин, оригінальних запасних частин і аксесуарів для автомобілів SKODA!

Адреса: Полтава (Полтавская область), Полтава, Київське шоссе, 29-В
Сайт: skoda-poltava.com.ua
Зареєстрований на InfoCar.ua: 23.07.2020

{PAGE}